fbpx

4 Tratamente faciale

Tratament Clear Moon (Durata 90min Preț 100lei)

Tratamentul ideal pentru întreținerea pe termen lung a unui ten curat și hidratat
Tratamentul include o procedură de curățare și hidratare a tenului: vaporizarea tenului, extracție a punctelor negre și a coșurilor, aplicare loțiune tonică, gomaj care îndepărtează celulele moarte ale pielii și impuritățile acesteia, mască de argilă albă, ser pentru buze și ochi, masaj cu ulei de jojoba, vitamina A si E, sau cremă pentru masaj, masajul gâtului, decolteului și al umerilor, mască astringentă. La final se aplică cremă de protecție solară.

Tratament bio natural (Durata 90min Preț 120lei)

Tratamentul în care se folosesc 100% produse organice de origine vegetală.
Tratamentul include o procedură de curățare prin vaporizarea tenului, apă de trandafiri, gomaj natural cu miere, zahăr, cafea și ulei de măsline (îndepărtează celulele moarte ale pielii și impuritățile acesteia), mască cu lapte de migdale, miere și ulei de avocado, pliculețe de ceai pentru zona ochilor (reduc cearcănele și umflăturile de sub ochi), masaj cu mix de uleiuri organice, inclusiv pentru gât, umeri și decolteu, hidratare cu ajutorul unui fruct proaspăt (portocală sau piersică), astringent purificator cu aloe vera și o mască cu ceai verde. La final se aplică o cremă de gălbenele.

Tratament anti-îmbătrânire (Durata 90min Preț 135lei)

Acest tratament lucrează în mod intensiv liniile fine și ridurile. Include procedura de extracție, gomaj (care îndepărtează celulele moarte ale pielii și impuritățile acesteia), mască de argilă maro, dezincrustare electrică, ser pentru ochi și buze, masaj corector cu cremă regeneratoare, ce include și zona gâtului, umerilor și a decolteului, mască anti-îmbătrânire. La final, se aplică o cremă cu efect de rejuvenare și hidratare.

Tratament anti-acnee

Acneea reprezintă o afecţiune frecventă a tenului, ale cărei simptome principale sunt pielea lucioasă, cu porti dilataţi şi prezenţa comedoanelor (puncte negre), care se transformă rapid în coşuri inestetice.

Principalele cauze ale apariţiei acneei sunt excesul de sebum, dezechilibrul hormonal şi bacteriile, urmate de igiena necorespunzătoare, predispoziţia genetică, alimentaţia nepotrivită, bogată în grăsimi şi chiar existenţa unei ciuperci în organism, care favorizează înmulţirea bacteriilor pe suprafaţa pielii. Recomandăm întotdeauna consultarea dermatologului!

Fiecare tratament pentru coșuri și acnee este individual și răspunde diferit, astfel și rezultatele pe aceiași formă de acnee sunt diferite în funcție de particularitățile fiecărui individ: factorii genetici, hormonali, de vechimea și de zonele extinse, dar și de tratamentele aplicate anterior.

Tratamentul anti-acnee include o procedură de curățare în profunzime a tenului: vaporizarea tenului, extracție a punctelor negre și a coșurilor (manuală și mecanică), aplicare loțiune tonică, gomaj, mască neagră, mască de argilă verde, masaj cu cremă pentru reglarea secreției de sebum, mască astringentă. La final, se aplică cremă dermatologică.