fbpx

Ghidul complet al machiajului de zi

Realizarea unui machiaj simplu, de zi, este un lucru pe care orice femeie ar trebui să îl poată face. În primul rând machiajul de zi nu trebuie să fie unul sofisticat sau special. Din contră, acesta trebuie să arate cât mai natural. Ți-am pregătit un scurt ghid pentru a te ajuta în realizarea machiajului tău zilnic.

Pasul 1

Pregătește-ți tenul pentru machiaj în mod corespunzător. Demachiază-te cu ajutorul unui produs potrivit tenului tău. Produsele exfoliante sunt ideale pentru curățare. De asemenea, sunt recomandate produsele naturale ce conține uleiuri vegetale (ulei de cocos, ulei de palmier).

Apoi, folosește o bază pentru machiaj. Aceasta asigură rezistența machiajului. Folosește o cantitate mică, aplicând-o pe toată suprafața tenului. E important ca aceasta să fie aplicată uniform.

Pasul 2

Odată ce tenul este pregătit, poți aplica fondul de ten preferat de tine. Nu alege un fond de ten mai închis la culoare decât nuanța pielii tale. Testează pe gât dacă nuanța aleasă este cea potrivită.

Asigură-te că îl întinzi uniform, astfel încât să nu se formeze acumulări ce crează un aspect inestetic. Cu ajutorul unei pensule curate pentru pudră poți îndepărta excesul.

Dacă ai coșuri sau pigmentări la nivelul tenului, folosește cu încredere doar un corector în zonele afectate.

Pentru un aspect cât mai natural îți recomandăm să încerci un BB Cream sau fondul de ten pe bază de apă de la Mac Cosmetics.

Pasul 3

Aplică un strat fin de pudră. Aceasta este ideală pentru fixarea fondului de ten și pentru a împiedica strângerea sa în pliurile feţei, liniile fine sau ridurile de expresie.

Pasul 4

Aplică blush. Acesta oferă o strălucire naturală tenului tău, făcând fața să pară mai suplă. Întinde-l în mod uniform cu ajutorul unei pensule, din punctul unde se intersectează irisul cu colțul buzelor și nasul cu urechile, spre urechi (dinspre tâmple spre pomeți, până la jumătatea obrazului). Nu încărca pensula cu prea mult produs și estompează bine contururile blush-ului.
Folosește nuanțe de caisă pentru pielea pală și nuanțe de roz prăfuit pentru pielea deschisă la culoare.

Pentru persoanele cu fața rotundă, conturul în zona obrajilor prin aplicarea blush-ului este esențial.

Pasul 5

Înainte de a începe machiajul ochilor, aranjează-ți sprâncenele folosind o perie pentru sprâncene sau peria curată de la un rimel mai vechi. Poți aplica puțin fard și le poți contura cu ajutorul unui creion cât mai moale, de o nuanță cât mai naturală.

Aplică o bază specială pentru fardul de pleoape. Apoi, fardul principal, folosind o nuanță potrivită tenului tău, vestimentației și momentului zilei, prin mișcări punctate, pe suprafața pleoapei.

De asemenea, poți utiliza un fard cremos ușor și rapid de aplicat pentru uniformizarea pleoapei.

Termină machiajul ochilor aplicând creion dermatograf şi unul / două straturi de mascara. Poți utiliza un creion alb pe linia umedă a ochilor pentru a crea iluzia de ochi mari și luminoși sau un creion colorat la baza genelor pleoapei inferioare pentru a realiza o pată de culoare.

Pasul 6

Poți folosi un balsam de buze pentru ca acestea să fie hidratate iar rujul să se așeze frumos.

Aplică un ruj / gloss într-o culoare cât mai naturală.

Vei obține cele mai bune rezultate prin aplicarea produselor cu pensule de machiaj profesionale.
Dacă vrei să înveți cum să te machiezi în mod corect, te așteptăm la cursul nostru individual de automachiaj!

Facebook Comments Box

Comentarii

comments

Tags:
, ,