fbpx

De ce să te pictezi pe burtică atunci când ești gravidă?

În antichitate, pictatul gravidelor era considerat un ritual sacru pentru viitoarea mămică. Picturile erau realizate cu Henna și se considera că o binecuvântează și o protejează pe mamă și pe copilul ei în timpul sarcinii și al nașterii.

În era modernă, obiceiul a fost importat, fiind un mod de a transmite un mesaj sub o formă artistică. Mariah Carey a fost cea care a lansat noul trend al burticilor pictate în 2011, când și-a decorat burtica cu un fluturaș.

Burtica oricarei femei însărcinate poate deveni o adevărată operă de artă.

Sarcina este una dintre cele mai importante momente din viața unei femei, fiind este o perioadă unică pentru fiecare mămică în devenire.

Cum poți sărbători mai bine acest moment emoționant din viața ta, dacă nu cu un tablou personalizat unic, conceput exclusiv pentru tine? Toate mamele își doresc ca în timpul sarcinii să se simtă relaxate, speciale, răsfățate. Pictatul pe burtică îți oferă această stare de liniște și de relaxare. În plus, te încarcă cu energie pozitivă și te face să te simți specială.

Probabil că îți trec prin minte o sumedenie de întrebări pentru care cauți răspunsuri. Iată întrebările la care am răspuns până acum în urma solicitării clientelor:

Cât e de sigur? – Folosim doar produse speciale de body painting de la Grimas, pe bază de apă, testate dermatologic, care nu afectează fătul.Centre
Când e momentul potrivit? – Recomandăm ca picturile să fie realizate începând cu trimestrul al 3-lea, pe o burtică între 34 și 38 de săptămâni. Punem la dispoziție și o listă drept inspirație, cu idei de recuzită pentru ședința foto.

Unde? – Realizarea picturii poate avea loc la salon sau la domiciliul clientei, chiar și în alte orașe (pentru un cost adițional).
Cum aleg modelul pictat? – Unele desene pot fi pline de umor, altele de gingășie, iar altele pot avea o semnificație aparte. Nu avem șabloane și recomandăm ca fiecare pictură să fie unică, la fel cum fiecare bebeluș este unic. Alegeți ceea ce credeți că vă reprezintă cel mai bine: motive florale, peisaje, animăluțe, bebeluși, personaje de desene animate, etc. Desenul se stabilește împreună cu clienta și se poate face o schiță pe hârtie a ceea ce își dorește sau își imaginează clienta. Se pot folosi și imagini de pe internet ca și referință. De asemenea, putem face diferite propuneri în funcție de bugetul alocat.

Cât durează? – În funcție de complexitatea desenului, pictura poate dura de la o jumătate de oră până la câteva ore. O ședință durează în medie între 2 și 3 ore.

Cât costă? – Prețul și durata depind foarte mult de complexitatea desenului. În medie, prețul aproximativ este de 100lei/ oră.

Cât ține? – Nu recomandăm purtarea picturii mai mult de 12 ore.

Cum se șterge? – La duș, cu apă și săpun.

Machiaj – Știm cât de important este machiajul, mai ales când vinde vorba de ședințe foto cu amintiri ce le vei păstra la loc de cinste toată viața. Tocmai de aceea îți oferim o reducere de 30% la serviciile noastre de machiaj atunci când achiziționezi o sesiune de pictat burtica.

Ședință foto profesională – Pentru orice pictură realizată, oferim BONUS o ședință foto profesională (în studio sau în natură) pentru ca amintirile să rămână vii. De regulă, fotografiem între 50-150 de cadre, îți trimitem pe mail toate pozele, din care poți alege până la 5 fotografii pe care să le edităm profesional. Fotografiile le exportăm în format web și print (la rezoluție mare) astfel încât le vei putea printa și păstra în albumul cu amintiri 🙂

Video – De ce nu am realiza și o mică filmare? Putem imortaliza mai bine momentul prin intermediul unei filmări cu pictura realizată, chiar și cu procesul de realizare. Ce ar însemna să-i dai copilului tău la nuntă, un videoclip extraordinar cu o selecție a celor mai frumoase momente din viața lui, chiar de dinainte de a se naște?
Tricou personalizat – Îți putem oferi un tricou de bumbac pentru gravide de calitate superioară, pe mărimea ta, imprimat cu pictura în mărime naturală. Astfel, te vei putea bucura de pictura realizată și dupa ce o îndepărtezi de pe burtică.

All inclusive – Poți opta pentru un pachet complet cu pictură, machiaj, ședință foto-video și tricou imprimat la un preț foarte avantajos.

Baby shower – Dacă ai o prietenă însărcinată, îi poți oferi un cadou foarte valoros și neconvențional, o experiență unică, care o va face cu siguranță foarte fericită. Încurajăm și ne place să participăm la petreceri tematice tip babyshower. În tradiția americană, aceste ‘dușuri’ sunt văzute ca niște binecuvântări pentru bebeluș și pentru femeia care în curând va lua rolul de mamă.

Francis Bacon spunea: „Cea mai bună parte a frumuseții este ceea ce nici un tablou nu poate exprima.”

Uită de arta pe unghii! Cele mai drăguțe picturi se poartă acum pe burtică 🙂 Profită de vremea frumoasă și nu lăsa timpul să treacă pentru că nu te vei mai întâlni cu aceste momente unice. Pentru programări, așteptăm un mesaj de la tine.

Facebook Comments Box

Comentarii

comments