fbpx

Cursuri de cosmetică

Curs de Pensat Profesional

Curs de Pensat Profesional

Fie ca ești deja cosmeticiană sau la început de carieră, te vom învăța de la zero tot ceea ce trebuie să știi pentru a determina forma potrivită a sprâncenelor, în concordanță cu trăsăturile clienților. Tehnica diamantului de măsurare a sprâncenelor, este singura tehnică ce nu te lasă sa greșești, odată ce o stăpânești. În acest curs îți vom arăta cum să stilizezi sprâncenele pentru orice fizionomie.

De asemenea, te vom învăța cum să aplici o serie de alte tehnici privind modelarea sprâncenelor: tehnica pensatului fără durere, tehnica epilatului cu ceară sau cu pastă de zahăr, tehnica vopsitului cu henna sau diferite vopsele, tehnica îndepărtării vopselei, diferite tehnici de machiaj, precum și camuflarea sprâncenelor tatuate greșit, aplicarea extensilor de sprâncene sau laminarea acestora.

Cursantii beneficiaza de discounturi la achizitia de produse si ustensile.

Cursul se adresează specialiștilor ce doresc să își îmbunătățească tehnicile de lucru și serviciile oferite în cadrul saloanelor, dar și începătorilor care vor să deprindă tainele unei activități foarte apreciate în saloanele de specialitate.

Procedura de laminare a sprâncenelor face ravagii în lumea frumuseții și asta pentru că promovează naturalețea.

În cadrul cursului nostru, vei învăța cum să efectuezi această procedură în mod igienic și profesional de la A la Z pentru a oferi clientelor tale cele mai bune rezultate.

Cursantii au parte de discount la achizitia kitului de laminare sprancene.

Curs de Laminare Sprâncene

Curs de Laminare Sprâncene

Curs avansat cosmetică cu echipamente de ultimă generație

Curs avansat cosmetică cu echipamente de ultimă generație

Curs de Laminare Gene

Curs de Laminare Gene

Laminarea genelor este o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale. Este alegerea perfectă pentru ochii sensibili, pentru persoanele alergice la mascara, pentru clientele care poartă lentile de contact sau nu sunt adepte ale extensiilor de gene și, în special, pentru persoanele care au genele scurte, drepte sau deschise la culoare.

În cadrul cursului nostru, vei învăța cum să efectuezi această procedură în mod igienic și profesional de la A la Z pentru a oferi clientelor tale cele mai bune rezultate, cu rezultate vizibile între 6-8 săptămâni.

Cursantii beneficiaza de discount la achizitia de produse si kituri de laminare gene marca Wimpernwelle nr1 in Europa.

Curs de bază epilat igienic profesional

Curs de bază epilat igienic profesional

Cursul nostru de epilat igienic și profesional se adresează atât persoanelor care își doresc să profeseze în domeniul cosmeticii, cât și celor care au o altă înclinație în ceea ce privește cariera. Epilarea cu ceară este de departe cea mai cea mai avantajoasă metodă de înlăturare a părului nedorit de pe corp, atât din punctul de vedere al preţului, cât şi al rezultatelor.

Invata cum sa epilezi profesional, igienic si nedureros. Pe langa igiena, tehnica de lucru este foarte importanta. De exemplu, tehnica W pentru epilatul inghinal cu ceara calda, pe care o vei invata doar in cadru acedemiei noastre,  iti garanteaza cliente multumite, care vor reveni si te vor recomanda.

Acest curs vine si cu 2 Bonusuri: Epilatul facial cu pasta de zahar si Microdermabraziunea pentru picioare.

Cursantii primesc o lista cu toate produsele si costurile aferente unui kit de initiere.

Curs de Epilat Profesional

Curs de Epilat Profesional

Curs de Masaj Facial Profesional

Curs de Masaj Facial Profesional

O cosmeticiana profesionista trebuie sa stapaneasca temeinic extractiile si masajul facial. Descoperă alături de noi minunatele și numeroasele efecte ale masajului facial profesional.

Mişcările de masaj sunt complexe, adecvate naturii tenului, calităţii pieIii, vârstei şi stării psihice a clientei. Se aplică pe o faţă bine curăţată, se execută ştiinţific, cu produse adecvate şi de bună calitate şi este completat cu ajutorul echipamentelor cosmetice. Masajul facial este cheia succesului tau ca si cosmeticiana.

In cadrul acestui curs cursantii beneficiaza de un suport de curs unic, cu fiecare miscare este descrisa in detaliu si are alaturi o reprezentare grafica. De asemenea suportul de curs include si materiale in format video.

Curs de microdermoabraziune facială

Curs de microdermoabraziune facială

Mezoterapia este de două tipuri, cu ace (microneedling/dermapen) sau virtuală (electroporație), ambele având același scop asupra pielii, respectiv acela de rejuvenare.

Procedura cu DERMAPEN este foarte cautata atat in saloanele de infrumusetare cat si in cadrul cabinetelor de estetica. In cadrul cursului oferit de academia noastra poti opta pentru varianta simpla de curs sau pentru cea combinata, care include si mesoterapia virtuala.

Dermapenul este o terapie cu microace atât de avansat încât poate fi folosit și în zone delicate și greu accesibile precum conturul ochilor, buzelor și pe nas.

Învață sa faci procedura pe fata, pe cap și pe corp, respectiv gat, decolteu, mâini și pentru estomparea vergeturilor! Mezoterapia cu micro-ace este o terapie minim invazivă și nedureroasă, care aduce rezultate surprinzătoare încă de la prima ședință.

Cursantii beneficiaza de discounturi la achizitia de kituri, produse si echipamente.

Curs Mezoterapie Virtuală și Microneedling

Curs Mezoterapie Virtuală și Microneedling

Curs Microdermabraziune cu diamante

Curs Microdermabraziune cu diamante

Tehnica de microdermabraziune cu particule de diamant este una rapidă, non-invazivă și extrem de eficientă pentru rejuvenarea pielii. Spre deosebire de vechile metode, sistemul cu microcristale de diamant este hipoalergic, nu implica risc de infecție și nu duce la reacții adverse. Printr-un peeling precis și controlat, tratamentul facial cu microdermabraziune stimulează membrana bazala să producă celule noi.

Cursul de Microdermabraziune se adresează persoanelor care dețin un certificat de calificare în cosmetica, dar nu au dobândit cunoștințele necesare realizării acestei proceduri.

In cadrul acestui curs vei invata care sunt diferentele majore intre diferite echipamente de pe piata, cum sa reglezi aparatul de microdermabraziune, cum sa lucrezi pe diferite zone ale fetei si ale corpului: facial, gat si decolteu, axila, inghinal, spate, brate, picioare. Aceasta tehnica este extrem de eficenta pentru persoanele care sufera de foliculita.

Cursantii beneficiaza de discount la achizitia echipamentului de microdermabraziune.

Curs de radiofrecventa

Curs de radiofrecventa

In cadrul academiei noastre veti invata de la zero atat procedurile de cosmetica clasica, cat si cele mai noi si sofisticate proceduri in materie de produse si echipamente de ultima generatie.

Doar in cadrul cursului nostru puteti invata totul despre tratamentele faciale de la Ala Z, totul desprpre curatarea tenului, peelinguri chimice, proceduri cu echipamente (microdermabraziune, mezoterapie virtuala, oxigenare hiperbara, ultrasunete, iontoforeza, electroderm, rediofrecventa, oxijet, etc), epilatul corporal total igienic si facial cu pasta de zahar, precum si tehnica diamantului pentru sprancene prefecte, in armonie cu trasaturile clientului.

Toate acestea intr-un singur curs plus multe alte trucuri si sfaturi utile adunate in peste 10 de ani de experienta nationala si internationala.

Cursantii beneficiaza de discounturi pentru produse si echipamente.

Curs de cosmetica cu echipamente de ultima generatie

Curs de cosmetica cu echipamente de ultima generatie