fbpx

CURSURI DE MACHIAJ

Curs Acreditat de Machiaj Profesional

Acest curs de machiaj vine să aducă lumină în realizarea unui machiaj reușit, să prezinte mici trucuri și secrete pentru a simplifica pe cât posibil problema de a oferi clientelor tale cea mai frumosă experiență, așa cum face un adevărat expert.

 

Pe parcursul cursului de machiaj profesional vei primi toată atenția și îndrumarea Andradei Ivan, makeup artist și trainer cu peste 10 ani de experiență, din care 4 internațională în cadrul companiei MAC Cosmetics din Copenhaga.

Curs individual de automachiaj

Noi îți propunem un curs individual de automachiaj (de bază sau avansat) în cadrul cărora totul este explicat în detaliu, se iau notițe și se învață în mod practic. Vei învăța cum să realizezi un machiaj, pas cu pas, potrivit fiecărui eveniment și fiecărui moment al zilei!

 

Vei învăța cum să realizezi un machiaj, pas cu pas, potrivit fiecărui eveniment și moment al zilei, iar în același timp, vom alcătui împreună trusa de machiaj profesională, perfect adaptată tenului, ochilor, buzelor, sprâncenelor, imperfecțiunilor și stilului tău.

Curs de machiaj transformațional

Machiajul transformațional, de efecte speciale și prostetic nu este doar pentru makeup artiștii care își doresc un venit suplimentar de Halloween.

 

Este un tip de artă aparte, bazată pe inspirație și capacitatea de a vedea lucrurile într-un mod diferit, de a crea personaje de la zero pentru lumea teatrului și a filmului.  Evadează din sfera machiajelor cotidiene și testează-ți limitele imaginației.