fbpx

Cursuri de cosmetică

Curs de Pensat Profesional cu TEHNICA DIAMANTULUI

Fie că ești deja cosmeticiană sau la început de carieră, te vom învăța de la zero tot ceea ce trebuie să știi pentru a determina formă potrivită a sprâncenelor, în concordanță cu trăsăturile clienților. Tehnică diamantului de măsurare a sprâncenelor, este singură tehnică ce nu te lasă să greșești, odată ce o stăpânești. În acest curs îți vom arăta cum să stilizezi sprâncenele pentru orice fizionomie.

 

De asemenea, te vom învăța cum să aplici o serie de alte tehnici privind modelarea sprâncenelor: tehnică pensatului fără durere, tehnică epilatului cu ceară sau cu pastă de zahăr, tehnică vopsitului cu henna sau diferite vopsele, tehnică îndepărtării vopselei, diferite tehnici de machiaj, precum și camuflarea sprâncenelor tatuate greșit, aplicarea extensilor de sprâncene sau laminarea acestora.

 

Cursanții beneficiază de discounturi la achiziția de produse și ustensile.

Curs de Laminare Sprâncene

Cursul se adresează specialiștilor ce doresc să își îmbunătățească tehnicile de lucru și serviciile oferite în cadrul saloanelor, dar și începătorilor care vor să deprindă tainele unei activități foarte apreciate în saloanele de specialitate.

 

Procedura de laminare a sprâncenelor face ravagii în lumea frumuseții și asta pentru că promovează naturalețea.

 

În cadrul cursului nostru, vei învăța cum să efectuezi această procedură în mod igienic și profesional de la A la Z pentru a oferi clientelor tale cele mai bune rezultate.

 

Cursanții au parte de discount la achiziția kitului de laminare sprâncene.

Curs de Laminare Gene

Laminarea genelor este o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale. Este alegerea perfectă pentru ochii sensibili, pentru persoanele alergice la mascara, pentru clientele care poartă lentile de contact sau nu sunt adepte ale extensiilor de gene și, în special, pentru persoanele care au genele scurte, drepte sau deschise la culoare.

 

În cadrul cursului nostru, vei învăța cum să efectuezi această procedură în mod igienic și profesional de la A la Z pentru a oferi clientelor tale cele mai bune rezultate, cu rezultate vizibile între 6-8 săptămâni.

 

Cursanții beneficiază de discount la achiziția de produse și kituri de laminare gene marca Wimpernwelle nr. 1 în Europa.

Curs de Epilat Profesional

Cursul nostru de epilat igienic și profesional se adresează atât persoanelor care își doresc să profeseze în domeniul cosmeticii, cât și celor care au o altă înclinație în ceea ce privește carieră. Epilarea cu ceară este de departe cea mai cea mai avantajoasă metodă de înlăturare a părului nedorit de pe corp, atât din punctul de vedere al preţului, cât şi al rezultatelor.

 

Învață cum să epilezi profesional, igienic și nedureros. Pe lângă igienă, tehnică de lucru este foarte importantă. De exemplu, tehnică W pentru epilatul inghinal cu ceară caldă, pe care o vei învață doar în cadru acedemiei noastre, îți garantează cliente mulțumite, care vor reveni și te vor recomandă.

 

Acest curs vine și cu 2 Bonusuri: Epilatul facial cu pastă de zahăr și Microdermabraziunea pentru picioare.

 

Cursanții primesc o lista cu toate produsele și costurile aferente unui kit de inițiere.

Curs de Masaj Facial Profesional

O cosmeticiană profesionistă trebuie să stăpânească temeinic extracțiile și masajul facial. Descoperă alături de noi minunatele și numeroasele efecte ale masajului facial profesional.

 

Mişcările de masaj sunt complexe, adecvate naturii tenului, calităţii pieIii, vârstei şi stării psihice a clientei. Se aplică pe o faţă bine curăţată, se execută ştiinţific, cu produse adecvate şi de bună calitate şi este completat cu ajutorul echipamentelor cosmetice. Masajul facial este cheia succesului tău că și cosmeticiană.

 

În cadrul acestui curs cursanții beneficiază de un suport de curs unic, cu fiecare mișcare este descrisă în detaliu și are alături o reprezentare grafică. De asemenea suportul de curs include și materiale în format video.

Curs Mezoterapie Virtuală și Microneedling

Mezoterapia este de două tipuri, cu ace (microneedling/dermapen) sau virtuală (electroporație), ambele având același scop asupra pielii, respectiv acela de rejuvenare.

 

Procedura cu DERMAPEN este foarte căutată atât în saloanele de înfrumusețare cât și în cadrul cabinetelor de estetică. În cadrul cursului oferit de academia noastră poți opta pentru varianta simplă de curs sau pentru cea combinată, care include și mesoterapia virtuală.

 

Dermapenul este o terapie cu microace atât de avansat încât poate fi folosit și în zone delicate și greu accesibile precum conturul ochilor, buzelor și pe nas.

 

Învață să faci procedura pe față, pe cap și pe corp, respectiv gât, decolteu, mâini și pentru estomparea vergeturilor! Mezoterapia cu micro-ace este o terapie minim invazivă și nedureroasă, care aduce rezultate surprinzătoare încă de la prima ședință.

 

Cursanții beneficiază de discounturi la achiziția de kituri, produse și echipamente.

Curs Microdermabraziune cu diamante

Tehnică de microdermabraziune cu particule de diamant este una rapidă, non-invazivă și extrem de eficientă pentru rejuvenarea pielii. Spre deosebire de vechile metode, sistemul cu microcristale de diamant este hipoalergic, nu implică risc de infecție și nu duce la reacții adverse. Printr-un peeling precis și controlat, tratamentul facial cu microdermabraziune stimulează membrană bazală să producă celule noi.

 

Cursul de Microdermabraziune se adresează persoanelor care dețîn un certificat de calificare în cosmetică, dar nu au dobândit cunoștințele necesare realizării acestei proceduri.

 

În cadrul acestui curs vei învață care sunt diferențele majore între diferite echipamente de pe piață, cum să reglezi aparatul de microdermabraziune, cum să lucrezi pe diferite zone ale fetei și ale corpului: facial, gât și decolteu, axilă, inghinal, spate, brațe, picioare. Această tehnică este extrem de eficența pentru persoanele care suferă de foliculita.

 

Cursanții beneficiază de discount la achiziția echipamentului de microdermabraziune.

Curs de cosmetică cu echipamente de ultima generație

În cadrul academiei noastre veți învață de la zero atât procedurile de cosmetică clasică, cât și cele mai noi și sofisticate proceduri în materie de produse și echipamente de ultima generație.

 

Doar în cadrul cursului nostru puteți învață totul despre tratamentele faciale de la Ăla Z, totul desprpre curățarea tenului, peelinguri chimice, proceduri cu echipamente (microdermabraziune, mezoterapie virtuală, oxigenare hiperbara, ultrasunete, iontoforeza, electroderm, rediofrecventa, oxijet, etc), epilatul corporal total igienic și facial cu pastă de zahăr, precum și tehnică diamantului pentru sprâncene prefecte, în armonie cu trăsăturile clientului.

 

Toate acestea într-un singur curs plus multe alte trucuri și sfaturi utile adunate în peste 10 de ani de experiență națională și internațională.

 

Cursanții beneficiază de discounturi pentru produse și echipamente.