fbpx

TOP 5 produse pe care trebuie să le încerci

Produsele de machiaj au apărut încă din cele mai vechi timpuri. Makeup-ul face parte din majoritatea culturilor lumii iar produsele din această industrie sunt nenumărate.

Totuși, ne-am gândit să împărtășim cu voi produsele care pe noi ne-au impresionat și pe care le apreciem.

Trusa pentru sprâncene “The One”

Poți obține sprâncene perfect definite, cu finisare naturală, rezultatul fiind un look profesional de care te poți bucura în fiecare zi!

Îți recomandăm trusa compactă pentru sprâncene de la Oriflame. Pe noi ne-a cucerit! 🙂

Aceasta conține 2 nuanţe de fard pentru sprâncene, ceară pentru fixare şi 2 aplicatoare. Este foarte ușor de folosit.

Cu ajutorul periuței negre în unghi poți aplica fardul pe sprâncene, prin mișcări scurte.

Cu ajutorul periuței albe, aplică ceara cu mișcări ascendente pentru a obține forma potrivită și pentru a fixa culoarea.

Prep + Prime Highlighter de la Mac Cosmetics

Iluminatorul în formă de stilou de la Mac Cosmetics conferă tenului tău o culoare fină și luminozitate exact acolo unde ai nevoie.

Acesta se aplică într-un strat subțire, direct cu vârful pensulei integrate în produs, pe pielea hidratată, nemachiată. Uniformizează bine cu vârful degetelor sau cu o pensulă pentru blending.

 

MAC Studio Face and Body Foundation

Fondul de ten de la Mac Cosmetics este un fond de ten pe bază de apă (70%), ce oferă un aspect natural satinat. Este un fon de ten ultra-lejer care oferă o acoperire mică spre medie, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Aplicat în mai multe straturi, are o acoperire mai mare.

Înainte de aplicare, trebuie agitat bine deoarece are tendința să se separe în sticluță, având în vedere compoziția apoasă.

Rezultatul este un aspect foarte natural, fiind printre singurele fonduri de ten de pe piață ce are un finish aproape identic cu pielea. Îl recomand cu încredere.

 

Baza de machiaj pentru ochi (primer) PuroBio Cosmetics

Baza de machiaj PuroBio Cosmetics intensifică culoarea și rezistența fardului de ochi, estompează cearcănele și pungile de sub ochi iar avantajul cel mai mare este faptul că e un produs cosmetic BIO.

Produsul nu încarcă, ci creează o bază protectoare pe pleoapă, ce împiedică fardul să se adune. Acesta se aplică ușor și se absoarbe ușor.

 

Balsam pentru mărirea buzelor de la Nu Skin

Balsamul de buze LIP PLUMPING BALM de la Nu Skin este cel mai bun produs de pe piață pentru mărirea buzelor, din punctul nostru de vedere. Este produsul nostru preferat de buze. Acesta conferă hidratarea necesară și efectul wow de mărire a buzelor, lăsând o senzație de prospețime îndelungată. Simți instant cum acționează.

Buzele tale vor fi mai moi și mai îngrijite. Aplică-l ca atare sau sub ruj sau sub luciul de buze pe care îl folosești, ca un strat protector.

Care sunt produsele tale preferate pe care le folosești? 🙂

Facebook Comments Box

Comentarii

comments