fbpx
 

Despre noi

Suntem pasionati de frumos, ne place ceea ce facem, drept urmare dorim sa transmitem asta clientilor nostrii si cursantilor prin serviciile, cursurile si materialele pe care le punem la dispozitie.

Oferim o gama larga de servicii din domeniul infrumusetarii, precum si cursuri de calificare, initiere si specializare. Organizam workshopuri, seminarii si sesiuni de master class.

Suntem o echipa de profesionisti condusa de Andrada Ivan, trainer certificat cu experienta internationala, in colaborare cu Centrul de formare profesionala SC Ofelia Trading.

Scoala Transilvaneana din Sibiu, Scoala Ofelia avand o experienta in formare profesionala din 1996, ofera o gama larga de cursuri sustinute de o echipa de profesionisti condusa de profesorul Petre Gradinaru, specialist in recuperare medicala, kinetoterapie, balneoterapie si masaj.

Va asteptam sa beneficiati de serviciile oferite de noi, avand garantia calitatii si responsabilitatii actelor emise.

Se poate inscrie la cursurile noastre orice persoana cu varsta minima de 16 ani: elevi, studenti, profesori, psihologi, medici, asistenti medicali si maternali, pensionari si oricare alte persoane din diferite medii profesionale.

Dorim sa stabilim un criteriu de referință pentru excelență în învățământul fizic cat si pentru cel la distanță, formand absolvenți de succes.
Tu ai putea fi unul dintre ei.

Scoala de cosmetica, machiaj si efecte speciale Makeup Steps Beauty Academy a pornit din nevoia persoanelor pe care le-am intalnit, de-a lungul experientei mele profesionale, de a invata si de a se perfectiona si specializa in arta machiajului si tehnica cosmeticii.

Prin curiculum cu programe, metode moderne de predare si invatare, prin practicile sale specifice, scoala de makeup Makeup Steps International se identifica printr-o oferta educationala specializata si diferentiata.

Makeup Steps Beauty Academy este singura scoala din tara care face instruire in cosmetica pe echipamente de ultima generatie, stilizare sprancene, cat si in diferite tipuri de machiaj, incluzand efectele speciale, cu predare in limba engleza.

Specializarea scolii vizeaza atat incepatorii in domeniul cosmeticii sau al machiajului, cat si a profesionistii care vor sa adauge noi specializari sau module la pregatirea si, respectiv, cv-ul lor.

Scoala incurajeaza performantele deosebite ale cursantilor, oferind garantia de ramburs 100% a investitiei pentru cursantii de nota 12 (10+2puncte) si indeplinesc toate criteriile de excelenta. De asemenea cursantii vor beneficia de discounturi pentru produse. Evaluarea cursantilor se va face in prezenta tutorilor externi.

Scolarizam pe programe scurte intensive de la cateva zile la o luna sau pe programe mai lungi care pot ajunge pana la 6 luni.

Activitatile se desfasoara conform unui program intensiv de invatare, cu accent pe creativitate si dezvoltare prin joc si multa practica, avand ca model stilurile de predare si invatare din tarile nordice. Intregul demers didactic a fost conceput si realizat cu un profesionalism autentic, dobandit in urma experientei proprie a trainerului pe parcursul dezvoltarii sale profesionale din tarile nordice.

Dorim sa stabilim un criteriu de referință pentru excelență în învățământul fizic cat si pentru cel la distanță, formand absolvenți de succes. Tu ai putea fi unul dintre ei.

Diplomele sunt emise de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii si au recunoastere nationala si strainatate.

Lectorii care participa la programele de scolarizare sunt formatori acreditati cu vasta experienta in domeniu.

Toate cursurile fizice au ca suport numeroase materiale in format digital, precum si tutoriale video, cu acces si dupa finalizarea cursurilor care vor fi de folos cursantilor pentru dezvoltarea lor profesionala.Dupa finalizarea cursurilor, absolventii vor avea acces la o platforma unde angajatorii ii vor putea contacta in vederea unei posibile colaborari.

Piata de infrumusetare si cosmetica este o piata in continua crestere si schimbare, o piata foarte dinamica. Se schimba tehnologiile si evolueaza eficienta produselor. Este o cerere tot mai mare pentru produse naturale, organice. Cursantii nostrii au posibilitatea de a testa si lucra cu produse bio.

Puncte cheie

Calitatea informatiei educationale si a serviciilor

Structura cursurilor - metode de predare si interactiune

Certificare acreditata pe plan international

Suport de curs in format electronic

Modul de evaluare al cursantilor

Programul si durata cursurilor (program flexibil si accesibil cursantilor)

Seminarii si colaborari cu tutori de la scolile similare din strainatate

Pretul accesibil al cursurilor si serviciilor

Limba engleza (ofera posibilitatea studentilor sa aplice la joburi pentru o zona mai larga de dezvoltare profesionala)

Tehnologie de ultima generatie a aparaturii cosmetice

Valorile echipei noastre sunt: pasiune, performanta si creativitate

Academia makeupSteps porneste de la modelul educatiei personalizate care sustine aptitudinile si potentialul fiecarui cursant in parte. Academia makeupSteps va dispune de toate aceste lucruri, oferind serivicii de calitate tuturor clientilor.

Garantia 100% returnarea costurilor pentru studentii care termina cu 10, au rezultate exceptionale si prezenta de 100% la cursuri

TRAINER

Andrada Ivan (Dada)

Bună, sunt Dada, makeup artist și trainer certificat cu pregătire și experiență internațională de peste 7 ani, fondatoarea Academiei de înfrumusețare Makeup Steps Beauty Academy cu predare în limba engleză și limba română.

Drumul meu spre cosmetică și machiaj a început cu necesitatea de a mă descurca singură din punct de vedere financiar în perioada studenției, îmbinată cu dorința de a cunoaște tainele machiajului și modurile în care mă pot îngriji.
Am câștigat diferite concursuri și am acumulat experiență internațională lucrând pentru una dintre cele mai mari companii din industrie.

Am participat la diferite evenimente de modă, film și televiziune. Am avut propriul salon de înfrumusețare în Copenhaga, după care la finalizarea studiilor am hotărât să mă întorc în România și să pun bazele unei școli internaționale.

Îmi doresc ca prin munca și experiența acumulată să instruiesc atât persoanele care doresc să știe pașii corecți de a se îngriji zi de zi, cât și viitorii profesioniști în domeniul cosmeticii și al machiajului.

Vă invit să vă abonați la newsletter-ul nostru pe makeupsteps.com și să urmăriți activitatea noastră pe diferitele canale de social media, pentru a afla informații și sfaturi legate de estetică și înfrumusețare.

Pasiune pentru infrumusetare si machiaj

Doresc sa impartasesc din experienta mea si vad ca este nevoie de educatie profesionala. Sunt foarte multe scoli care trateaza aria aceasta cu superficialitate, atat in tara cat si in strainatate. Greselile sau necunoasterea produselor, tehnicilor, aparaturii pot lasa semne grave pe pielea clientilor. Cosmetica si machiajul nu se fac dupa ureche.

Cu drag,
Dada

Experienta anterioara in acest domeniu

Andrada Ivan asociat unic al companiei Makeup Steps International SRL detine o experienta de peste 6 ani in domeniul cosmeticii si infrumusetiarii, cu un portofoliu vast de clienti atat in tara cat si in strainatate.

2017 – Ceritificare curs Formator

2010 – 2017 Participare la diferite targuri si evenimente atat in calitate de vizitator cat si in calitate de prestator servicii

2013 – 2016  Proprietara a salonului Dada Beauty Center din Copenhaga (management, achizitii, programari clienti, servicii oferite: epilat, pensat, vopsit gene si sprancene, pictura pe corp/ burta pentru gravide, servicii de machiaj infrumusetare, machiaj proestetic si machiaj efecte speciale)

2012 – 2015 Makeup Artist si Trainer la Mac Cosmetics din Copenhaga (vanzari produse, traininguri angajati, participare la targuri si evenimente)

2010 – 2012  Absolventa a scolii de cosmetica si machiaj “Ana Aslan” cu durata de 2 ani din Timisoara

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru Academia makeupsteps și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Facebook Comments Box